Van baan naar baan met échte aandacht voor jouw medewerker 

Een perfecte match, zowel nu als later

Wij zijn van mening dat er voor iedereen een baan is die aansluit bij zijn of haar gezondheid en talenten. Het is onze missie om dit voor zo veel mogelijk mensen te realiseren. Wij zijn er voor iedereen die, om welke reden dan ook, niet meer in het eigen werk aan de slag kan blijven. Met ruim 100 jaar ervaring helpen wij jouw medewerker weer duurzaam, en met plezier aan het werk.

Perspectief op werk

Klanten beoordelen onze aanpak als uniek omdat wij gezondheid en duurzame inzetbaarheid aan werk koppelen. Wij bieden jouw medewerker perspectief op werk door samen met onze professionals een baan te vinden die naadloos aansluit bij de gezondheid en talenten van deze medewerker. Met als resultaat: grip op zijn of haar loopbaan, werkplezier en inkomenszekerheid.

Direct financieel voordeel

Verzuim is een moeilijk onderwerp en kan voor langdurige, financiële schade zorgen voor zowel jou als jouw medewerker. Onze aanpak helpt jouw medewerker naar nieuw werk met als gevolg dat jij geen risico loopt op hoge premiekosten. Dit realiseren we door een bovengemiddeld plaatsingspercentage en een 100% succesvolle afwikkeling conform UWV.

Wat doen wij voor jou?

We houden de lijnen kort door te zorgen voor 1 vast aanspreekpunt. Ook informeren we je proactief en geven we je inzicht in de voortgang. Dit staat overzichtelijk in een dossier waar jij 24/7 toegang toe hebt.

Meer informatie

Contact opnemen?

088 272 62 72

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur 

Vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen

Locaties

Bekijk onze locaties

Verbanen TNYT

Bekijk onze video

Wat onze klanten vinden van Verbanen

Joris Nijpels

Verzuimcoach

Ontwerp zonder titel 43 1
,,Het 2e spoor-concept van Verbanen met de One Day Experience, de multidisciplinaire betrokkenheid en de korte lijntjes met de Jobcoach, werkt in de regel erg goed. Ook het resultaat met een regelmatige plaatsing in ander werk mag er zeker zijn! Kortom vaak het goede Spoor!"

Nick Tiemissen

HR adviseur

Ontwerp zonder titel 42 1
,,Het toegankelijke karakter van Verbanen spreekt me erg aan. Ze zijn in staat om goed te levelen met mijn medewerker en proberen altijd een manier te vinden om te motiveren. Zo heeft de Verbanencoach zelfs een keer aangeboden om daadwerkelijk mee te helpen met de werkzaamheden van mijn medewerker. Dit werkte als stok achter de deur."

Matthijs Vrolijks

HR Adviseur

Ontwerp zonder titel 41 1
,,De rapporten waren logisch en duidelijk. Wat ik minstens zo belangrijk vind: Verbanen dacht goed mee met onze medewerker en vond het geen probleem om het proces aan te passen bij haar mogelijkheden. Ze vond haar deelname aan de One Day Experience zelfs een leuke dag. Dat komt de kwaliteit en het draagvlak alleen maar ten goede."

Van werk naar werk vijf

Hoe ziet een traject
bij Verbanen eruit?

Van werk naar werk
in vijf fases

  1. Bewustwording
  2. Intake
  3. One Day Experience
  4. Interventies
  5. Coachen, matchen en herplaatsen
Bewustwording

Bewustwording

In deze fase maak je kennis met Verbanen en ontdek je wat wij voor jou en jouw medewerker kunnen betekenen. In deze fase is het belangrijk dat we commitment naar elkaar uitspreken. Onze trajecten vereisen namelijk maximale inspanning van beide kanten. Als we tot een overeenkomst zijn gekomen, ontvang je een offerte van ons.

Intake met de Verbanencoach
Intake met de Verbanencoach

Intake met de Verbanencoach

Jouw medewerker maakt kennis met de Verbanencoach: het vaste aanspreekpunt en begeleider van jou en jouw medewerker tijdens de onderzoeksfase. De Verbanencoach en jouw medewerker brengen in een persoonlijk gesprek de huidige situatie en de doelstelling van het traject in kaart. Ook bereiden wij jouw medewerker voor op de volgende fase: de One Day Experience. Hier vragen wij hem/haar om een aantal vragenlijsten te doorlopen.

Interventies
Interventies

Interventies

Om de slagingskans op het vinden van een nieuwe baan te vergroten, is het mogelijk dat de Verbanencoach een interventie adviseert. Denk daarbij aan bij- of omscholing, training, of een medische behandeling. Een interventie kan zowel medisch als niet-medisch zijn, afhankelijk van de bevindingen vanuit de One Day Experience.

One Day Experience
One Day Experience

One Day Experience

Verbanen is geen half werk. We kijken vanuit verschillende invalshoeken, multidisciplinair, naar de inzetbaarheid van jouw medewerker. In één dag wordt dit onderzocht door een bedrijfsarts, een GZ-psycholoog en een arbeidsdeskundige van Verbanen. Deze professionals nemen nog diezelfde dag hun bevindingen met elkaar door om tot een passende aanpak te komen.

Een week na de One Day Experience bespreekt de Verbanencoach met jouw medewerker uitgebreid de uitkomsten van het onderzoek : hoe staat het, ondanks eventuele beperkingen, met de inzetbaarheid? Wat voor functies zijn passend? Is de eerder geformuleerde doelstelling haalbaar of zijn er extra inspanningen nodig om eventuele belemmeringen weg te nemen? Denk bijvoorbeeld aan omscholing of trainingen. Samen maken ze een actieplan om de kansen op duurzaam passend werk te optimaliseren. Dit resulteert in een uitgebreide rapportage en plan van aanpak, inclusief tijdspad. De uitgebreide zorg binnen ons Premium traject is uniek omdat we hierin verder gaan dan elke andere partij in Nederland.

Coachen, matchen en herplaatsen
Coachen, matchen en herplaatsen

Coachen, matchen en herplaatsen

Samen met onze NOLOC-gecertificeerde Jobcoach zal jouw medewerker het coachingstraject starten. Het ontdekken en herontdekken van talenten zullen aan bod komen, terwijl inspirerende workshops jouw medewerker klaarstomen voor de toekomstige loopbaan. Vervolgens gaat jouw medewerker onder begeleiding van de Jobcoach op zoek naar een passende baan met toekomstperspectief. Verbanen gaat hierin verder dan de meeste re-integratiebureaus door bijvoorbeeld ook actief contact te leggen met potentiële werkgevers die vacatures hebben. Dit gebeurt binnen onze eigen uitgebreide klantenpopulatie, maar ook daarbuiten.

Begeleiding die past bij jou en je medewerker

De re-integratietrajecten van Verbanen kenmerken zich door de gedegen aanpak en de relatief forse ureninvestering in de zoektermijn. Wij bieden uitgebreid onderzoek naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt, intensieve begeleiding en ook sollicitatietrainingen als standaard binnen de trajecten. Dit resulteert in een hoog slagingspercentage herplaatsingen en een 100% succesvolle afwikkeling conform de richtlijnen van het UWV.

Nieuws en interessante topics