Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

  1. Werkgever
  2. Re-integratie
  3. Offerte aanvragen

Offerte 2e spoor re-integratie

We geven je graag een offerte voor de onderzoeksfase van onze 2e spoortrajecten. Dan is het echter wel belangrijk dat we eerst een paar zaken uitleggen.  
Elk volledig 2e spoortraject bestaat uit twee onderdelen:

  • De onderzoeksfase (daar voorziet de offerte in)
  • De zoekfase

Gedurende de onderzoeksfase onderzoeken wij met jouw medewerker de mogelijkheden op de arbeidsmarkt, rekening houdend met zijn/haar gezondheid en talenten. We onderzoeken op een volstrekt unieke manier en multidisciplinair alle mogelijkheden. In de offerte en de informatiebrochure lees je er meer over. 
Deze offerte is een prima start voor elk 2e spoortraject en voldoet volledig aan de eisen zoals bijvoorbeeld het UWV die stelt. 

De onderzoeksfase wordt afgesloten met een uitgebreide rapportage, conclusie en advies, inclusief plan van aanpak en dient altijd opgevolgd te worden door een zoekfase. Alleen op die manier is sprake van een volledig 2e spoortraject.
Afhankelijk van de uitkomsten van het onderzoek zullen wij automatisch het vervolg aan je offreren. We gaan na de onderzoeksfase alleen maar verder na jouw akkoord.

Op deze manier splitsen we de kosten voor een 2e spoortraject dus voor je. De onderzoeksfase bevat altijd een vast tarief. Het vervolg is afhankelijk van de uitkomsten van de onderzoeken. Op die manier weet je zeker dat je niet teveel betaalt én worden de kosten over een iets langere periode verspreid. 

 

Liever telefonisch contact?

088 272 62 72

Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur 

Locaties

Bekijk onze locaties

Offerteaanvraag Verbanen Re-integratie 2e spoortraject

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen voor ons re-integratie 2e spoortraject. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef

Gegevens van jouw medewerker

Aanhef
Ben je klant van Arbo Unie of mkbasics.nl?