Verbanen Professionals2

  De professionals
  van Verbanen

  Multidisciplinair team

  1. Over ons
  2. Onze professionals

  Het team van professionals bij Verbanen bestaat primair uit de Verbanen- en Jobcoach. De Verbanen- en Jobcoach worden tijdens onze unieke onderzoeksdag, de One Day Experience, ondersteund door een bedrijfsarts, GZ-psycholoog en arbeidsdeskundige.

  Op deze wijze kijkt het team multidisciplinair samen naar de mogelijkheden in alternatief werk.

  Bij alle activiteiten ligt de focus op de gezondheid en talenten van de medewerker. De professionals zetten zich volledig in om een passende oplossing te vinden voor iedere situatie. 

   

  Contact opnemen?

  088 272 62 72

  Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur 

  Of vul het contactformulier in

  Contactformulier

  Onze professionals

  Verbanencoach

  De Verbanencoach is een adviseur op het gebied van arbeidsmobiliteit en tevens de vaste contactpersoon van de werkgever. Ook begeleidt hij/zij de  medewerker gedurende de onderzoeksfase.

  Jobcoach

  De Jobcoach begeleidt de medewerker richting arbeidsmarkt. Het trainen van sollicitatievaardigheden en het zoeken naar vacatures. 

  Bedrijfsarts

  De bedrijfsarts beoordeelt of de door de Verbanencoach voorgestelde zoekrichting in medische zin past bij de belastbaarheid van jouw medewerker. 

  GZ-psycholoog

  De GZ-psycholoog beoordeelt of de door de Verbanencoach voorgestelde zoekrichting past bij de mentale belastbaarheid van de medewerker.

  Arbeidsdeskundige

  De arbeidsdeskundige bekijkt de belasting van de voorgestelde functies in relatie tot de belastbaarheid van de medewerker. En beoordeelt of daarmee een adequaat loonresultaat bereikt kan worden.

  Meer informatie

  Wil je meer informatie, een afspraak maken of heb je een andere vraag?
  Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

  Ik wil contact opnemen