Jobcoach Gaby

  Jobcoach

  De helpende hand naar nieuw werk

  Jouw begeleider naar nieuw werk

  De Jobcoach richt zich op de begeleiding, bemiddeling en coaching van medewerkers in een traject naar het duurzaam herplaatsen in passend werk. Dit kan in de eigen organisatie zijn of erbuiten. De Jobcoach neemt assessments af, schrijft actieplannen, voortgangs- en evaluatierapportages en onderzoekt en intervenieert waar nodig. Hij/zij is de helpende hand tijdens de begeleidingsfase van een traject van jouw medewerker en geeft advies over de haalbaarheid en slagingskans naar nieuw werk. 

  De Jobcoach is ook de vaste begeleider in onze Loopbaanadviestrajecten.


  Coachen, matchen en herplaatsen

  Nadat het multidisciplinaire team van onze unieke onderzoeksdag, de One Day Experience (ODE), een passende functie heeft geadviseerd, start de begeleidingsfase. Met de uitkomsten van deze ODE gaat de Jobcoach samen met de kandidaat aan de slag in de concrete zoektocht naar werk. 

  Uiteraard bereiden we de medewerker ook voor op het proces voor de komende maanden, zoals:  welke trainingen komen aan bod en hoe maak ik een start in de arbeidsmarkt. Dit alles om de medewerker zo goed mogelijk te begeleiden op een nieuwe baan.


  Arbeidsmarkt klaar maken

  De Jobcoach geeft diverse trainingen die helpen met solliciteren. Onderwerpen tijdens deze trainingen zijn:

  VB arrow  Hoe bereid je jezelf het best voor op een sollicitatie?
  VB arrow  Waar vind je vacatures?
  VB arrow  Hoe zet je Linkedin in?
  VB arrow  Hoe begin je met netwerken?
  VB arrow  Hoe presenteer je jezelf?
  VB arrow  Hoe verover je de baan die matcht met jouw gezondheid en talenten?

  Ook zoeken we samen naar eerste werkervaringsplekken, re-integratieplekken en vacatures. En via onze online-tool staan huiswerkopdrachten, passende vacatures en het eigen e-portfolio overzichtelijk op een rij.


  Aandacht voor voortgang

  De medewerker spreekt de Jobcoach, afhankelijk van het traject, één- twee- of driewekelijks om de voortgang te bespreken. Na afloop van deze gesprekken, stelt de Jobcoach een rapportage op. Dit staat overzichtelijk in een dossier waar jij 24/7 toegang tot hebt. 

  Tijdens de gesprekken wordt ook gezamenlijk naar de geschikte vacatures en/of re-integratieplekken met jouw medewerker gezocht. Zodat we de voortgang op solliciteren nauwkeurig in de gaten houden. De Jobcoach volgt de activiteiten van de medewerker op de voet en grijpt in en signaleert wanneer de voortgang lijkt te stagneren.
   

   

  Contact opnemen?

  088 272 62 72

  Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur 

  Of vul het contactformulier in

  Contactformulier

  Meer informatie

  Wil je meer informatie, een afspraak maken of heb je een andere vraag?
  Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

  Ik wil contact opnemen