Verbanen Psycholoog 1

  GZ-psycholoog

  Hulp voor een mentale balans

  Psychische belastbaarheid als uitgangspunt

  De GZ-psycholoog bij Verbanen beoordeelt of de door de Verbanencoach voorgestelde zoekrichting past bij de mentale belastbaarheid van de medewerker. De GZ-psycholoog toetst of er mentale belemmeringen zijn die in nieuw werk van invloed kunnen zijn. In het geval van outplacement, ligt de focus op waar het energieverlies zit, terwijl er bij re-integratie 2e spoor veel meer naar de psychische beperkingen wordt gekeken. 

  Een GZ-psycholoog wordt bij Verbanen ingezet tijdens de One Day Experience, onze unieke onderzoeksdag waarop de medewerker met verschillende professionals spreekt over zijn/haar gezondheid, talenten en loopbaanmogelijkheden. Hierbij kijkt de GZ-psycholoog vanuit psychisch perspectief. 

  Na het gesprek bespreekt de GZ-psycholoog de mogelijkheden van de medewerker met de andere professionals tijdens het multidisciplinair overleg (MDO), waarbij onder regie van de Verbanencoach een gezamenlijke conclusie wordt getrokken over de mogelijkheden van jouw medewerker naar passend werk. 

  Contact opnemen?

  088 272 62 72

  Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur 

  Of vul het contactformulier in

  Contactformulier

  GZ-psycholoog 1

  Annechien Veenemans
  GZ-psycholoog

  “Als GZ-psycholoog breng ik de psychische belastbaarheid in kaart en kijk ik wat er nodig is voor herstel. Wat mij het meeste voldoening geeft, is om mensen te helpen weer op een goede manier op de rails te komen en hen een fijne levens- en werkbalans te bieden. 

  Wat ik belangrijk vind in deze functie is dat je op een hele respectvolle, integere manier naar mensen kijkt. Het is noodzakelijk dat je altijd de ander als uitgangpunt neemt en niet jezelf als referentiekader.”

  Meer informatie

  Wil je meer informatie, een afspraak maken of heb je een andere vraag?
  Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

  Ik wil contact opnemen