Bedrijfsarts Verbanen1

  Bedrijfsarts

  Onderzoek met focus op jouw gezondheid

  Een kritische blik op medische belastbaarheid

  Een bedrijfsarts wordt bij Verbanen ingezet tijdens de One Day Experience, onze unieke onderzoeksdag, waarop de medewerker met verschillende professionals spreekt over zijn/haar gezondheid, talenten en loopbaanmogelijkheden. De bedrijfsarts beoordeelt of de door de Verbanencoach voorgestelde zoekrichting in medische zin past bij de belastbaarheid van jouw medewerker.

   Vooraf aan het gesprek met de bedrijfsarts vult jouw medewerker een vragenlijst in. De bedrijfsarts kijkt vanuit zijn expertise naar het gezondheidsperspectief van jouw medewerker. De vraag die hier dus beantwoord gaat worden of de door de Verbanencoach geopperde beroepen passen bij de gezondheid van de kandidaat. En waar rekening mee gehouden moet worden.

   Na het gesprek bespreekt de bedrijfsarts de mogelijkheden van de medewerker met de andere professionals tijdens het multidisciplinair overleg (MDO), waarbij onder regie van de Verbanencoach een gezamenlijke conclusie wordt getrokken over de mogelijkheden van jouw medewerker naar passend werk.

  Contact opnemen?

  088 272 62 72

  Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur 

  Of vul het contactformulier in

  Contactformulier

  Bedrijfsarts Verbanen 2

  Rebecca Korbee
  Bedrijfsarts

  “Als bedrijfsarts voor Verbanen breng ik samen met de medewerker de huidige situatie en de mogelijke belemmeringen in kaart. Aan de hand daarvan komen we er samen achter wat de mogelijkheden zijn en of de functies die uit het eerdere gesprek met de Verbanencoach naar voren kwamen ook vanuit medisch oogpunt mogelijk zijn.
   
  Wat ik mooi vind aan mijn werk is dat ik mensen weer kan leren positief te kijken. Ik laat mensen kijken naar wat ze nog wel kunnen in plaats van wat ze niet meer kunnen. Verzuim en outplacement kunnen best negatieve onderwerpen zijn. Het doet me dan erg goed om te zien dat mensen, ondanks een negatieve situatie, weer enthousiast aan de slag willen gaan.”

  Meer informatie

  Wil je meer informatie, een afspraak maken of heb je een andere vraag?
  Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

  Ik wil contact opnemen