Verbanen Arbeidsdeskundige 2

  Arbeidsdeskundige

  Een professionele blik op jouw loopbaan

  Perspectief op een loopbaan met loonresultaat

  De arbeidsdeskundige bij Verbanen bekijkt de belasting van de voorgestelde functies in relatie tot de belastbaarheid van de medewerker. En beoordeelt of daarmee een adequaat loonresultaat bereikt kan worden. 

  De Arbeidsdeskundige geeft voor passende functies duidelijk aan waarom deze passend zijn en vult aan met eventuele andere mogelijke functies, waarbij de nadruk ligt op de functies die wél aansluiting bieden. Er wordt een inschatting gemaakt van de situatie aan de vraagzijde van de arbeidsmarkt en de mate waarin in passend functies voldoende loonwaarde kan worden behaald. Ook wordt beoordeeld of er aanvullende scholing of begeleiding nodig is.  

  Onderzoek vanuit loopbaanperspectief

  Een arbeidsdeskundige wordt bij Verbanen ingezet tijdens de One Day Experience, onze unieke onderzoeksdag waarop de medewerker met verschillende professionals spreekt over zijn/haar gezondheid, talenten en loopbaanmogelijkheden. Hierbij kijkt de arbeidsdeskundige vanuit loopbaan oogpunt. 

  In het geval van outplacement, ligt de focus op waar het energieverlies zit, terwijl er bij re-integratie 2e spoor veel meer naar de medische beperkingen wordt gekeken. Na het gesprek bespreekt de arbeidsdeskundige de mogelijkheden van de medewerker met de andere professionals tijdens het multidisciplinair overleg (MDO), waarbij onder regie van de Verbanencoach een gezamenlijke conclusie wordt getrokken over de mogelijkheden van jouw medewerker naar passend werk. 
   

  Contact opnemen?

  088 272 62 72

  Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur 

  Of vul het contactformulier in

  Contactformulier

  Arbeidsdeskundige Verbanen 1

  Jos van Oirschot
  Arbeidsdeskundige

  “Wat ik belangrijk vind in mijn werk is objectiviteit, onafhankelijkheid en integriteit. De Verbanencoach geeft na een eerste gesprek met de medewerker een aantal mogelijke functies door en ik beoordeel deze op aansluiting met de mogelijkheden en of er ook een adequate loonwaarde mee te realiseren is. Ik vind dat ik dan onafhankelijk advies moet kunnen geven, ongeacht wie ik voor me heb en de mogelijke weerstand(en) die diegene ervaart.

  Het mooiste aan mijn werk is dat je met meerdere specialisten echt een stukje diepgang aanbrengt om te kijken naar iemands mogelijkheden. Dat heeft een enorme meerwaarde. Waar ik blij van word is dat mensen weer een stip op de horizon hebben.”

  Meer informatie

  Wil je meer informatie, een afspraak maken of heb je een andere vraag?
  Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

  Ik wil contact opnemen