Verbanencoach Elisa

  Verbanencoach

  Jouw vaste en persoonlijke aanspreekpunt

  De vaste begeleider tijdens de onderzoeksfase

  De Verbanencoach is een adviseur op het gebied van arbeidsmobiliteit en tevens de vaste contactpersoon tijdens de trajecten re-integratie 2e spoor en outplacement. De coach is een adviseur, gesprekspartner en procesbegeleider. Hij/zij begeleidt jouw medewerker gedurende de onderzoeksfase. 


  Hulp bij een sterke start

  Elk traject begint met een gesprek van mens tot mens, waarbij vooral aandacht is voor de persoon, rouwverwerking en bewustwording, zonder direct de inhoudelijke details van het traject te bespreken. Ter voorbereiding doet jouw medewerker tijdens een intakegesprek een online-assessment. Beide gesprekken worden gevoerd met de Verbanencoach. Hiermee kan de Verbanencoach direct sterk starten. Naast het bespreken van de assessment wordt tijdens de intake aandacht gegeven aan de achtergrond, mogelijkheden en beperkingen van de medewerker. Ook wordt uitvoerig stil gestaan bij het doel van het traject met bijbehorende verwachtingen.  

  Het resultaat van het intakegesprek is het formuleren van de eerste mogelijke nieuwe functies door de Verbanencoach. Dit is het vertrekpunt voor onze unieke onderzoeksdag, de One Day Experience. Ons team van professionals toetsen deze functies op haalbaarheid op basis van de gezondheid en talenten. Jouw medewerker bereiden we goed voor op deze onderzoeksdag. 


  Advies van een multidisciplinair team

  Tijdens deze One Day Experience gaat jouw medewerker in gesprek met een multidisciplinair team van professionals: een bedrijfsarts, een GZ-psycholoog en een arbeidsdeskundige. Iedere professional benadert de situatie en de mogelijkheden van de medewerker onafhankelijk en vanuit de eigen expertise. Vervolgens bespreekt dit multidisciplinaire team gezamenlijk de bevindingen met de Verbanencoach om een perfect passende functie te adviseren. 


  Jouw adviseur bij een aanvullende behandeling

  Nadat de medewerker de One Day Experience heeft doorlopen, vormt de Verbanencoach samen met de andere professionals een conclusie. Dit vertaalt zich middels een uitgebreide rapportage inclusief plan van aanpak. Deze legt de Verbanencoach tijdens een persoonlijk gesprek aan de medewerker voor. En is er iets extra’s nodig om de medewerker naar nieuw werk te begeleiden? Zoals een training of een aanvullende behandeling? Dan zet de Verbanencoach dit ook in gang. De Verbanencoach informeert de werkgever over het plan van aanpak, via ons online portaal.
   

  Contact opnemen?

  088 272 62 72

  Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur 

  Of vul het contactformulier in

  Contactformulier

  Meer informatie

  Wil je meer informatie, een afspraak maken of heb je een andere vraag?
  Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

  Ik wil contact opnemen